donderdag 19 augustus 2010

P.I.F cadeau

Wohoo! Ik heb mijn eerste P.I.F cadeau ontvangen!
Bij Vrouwtje Gekruid deed ik voor de allereerste keer mee aan 'n P.I.F en vorige week heb ik deze van haar mogen ontvangen.

En wat ben ik verwend zeg! Haar kaartje vond ik al erg mooi, maar het broodmandje is ook super handig. Even de lintjes los maken en hoppa zo de lade in! Maar waar ik erg blij mee ben dat is toch wel het kruidenkussentje. Het ligt al 'n paar nachten onder mijn kussen en ik slaap heerlijk!
Maar nu moet me toch iets van het hart, er zat namelijk ook 'n zeer schattig bijtje bij, gemaakt van Fimo klei. Deze werd gelijk ingenomen door 'n prinsesje en heeft het helaas niet overleefd. Ik durf de de resultaten niet te laten zien, want Vrouwtje Gekruid had er erg haar best op gedaan. Maar ja het was dus wel 'n succes hier! Schaam, schaam ...
Op haar blog legt  Vrouwtje Gekruid uit hoe je het broodmandje en het kruidenkussentje kan maken, daar moet je beslist eens 'n kijkje gaan nemen.

Vrouwtje Gekruid Bedankt!

1 opmerking:

  1. Niet mee inzitten, dat is zo iets typisch, dat ik zelf ook zou tegenkomen! De fimo-werkjes hebben blijkbaar overal problemen, want bij Pipelotje, was hij uit de enveloppe gevallen tijdens het versturen. Blijkbaar was fimo niet zo'n goede keuze... :-)

    BeantwoordenVerwijderen