zaterdag 5 juni 2010

Give Away!!!


Wohoo mijn eerste Give Away!

Waarom? Om te vieren dat het zo'n heerlijk weer was vandaag, omdat we bijna op vakantie gaan, omdat mijn Prinsesjes super zijn, omdat mijn lief de allerliefste is, omdat ik gewoon blij ben!

Je kan 'n Dottie winnen!

Ik maakte voor de pakjes snoetenpoetsers 'n hoesje van toile ciree. Het overkwam mij namelijk zo vaak dat die plakstrips niet meer plakten en dat daardoor de doekjes uitdroogde. En zeker voor op vakantie heel fijn, geen zand tussen de plakstrips.
Maar Dottie kan je natuurlijk ook gebruiken als etui.

Hoe kan je Dottie winnen? Laat 'n reactie achter en laat me weten waar jij Dottie voor gaat gebruiken. Je hoeft geen link op je blog te plaatsen en je bent zelfs niet verplicht om lid te worden. Ik vind het al erg leuk dat je even 'n kijkje neemt.
Oh ja, laat je ook nog even weten welke kleur je favoriet is. Rood met witte stippen of wit met roze stippen.

Woensdag 16 juni laat ik weten wie de winaar is.

Heel veel succes!

32 opmerkingen:

  1. Oh, met zo'n dottie zou 'k eindelijk de zakdoekjes voor m'n kleintje handig kunnen meenemen. Want zo'n lompe doos, is niet echt makkelijk! En rood met witte stippen is natuurlijk m'n favoriet!
    Was het nou de eerste die won, dan had ik nu gewonnen! Maar helaas, zo gaat dat niet...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo'n mooie dottie zal Lola zelf ook zo prachtig vinden dat ik haar met gemak kan aanleren het rood-witte blitse etuitje overal mee naar toe te nemen en zelf de stroop, pastasaus, jam, snot en ranja van haar snoetje te poetsen!
    Ik kijk er nu al naar uit... wat een rust!

    Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi miss bee!!!!
    Ik ben stiekum gewoon jaloers, hoe jij van die oplossingen vind voor van die dagelijkse dingetjes, super!!!! Ik zou hem gebruiken voor de vele vieze snoeten die Robbin zeker nog gaat krijgen, als hij ook maar een beetje op zijn neefje Silvin gaat lijken, kun je je er iets bij voorstellen??!!! Robbin wordt denk ik niet zo'n fan van roze, dus rood is de favo!!!!
    xje Robbin (en Bonnie)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gelukkig gaat het zo niet, vrouwtje gekruid! :-p Anders zou ik geen kans meer maken! :-)
    Ik doe dus ook graag mee voor een rood met witte stipjes! Echt keischattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bregje Strijbos6 juni 2010 om 07:43

    Wat zijn ze gaaf!!! De rode met witte stippen vind ik helemaal super!! Omdat de 16e de winnaar bekend wordt hoop ik van harte dat ik hem win en hem aan de 17e aan Hein kado kan doen. Vooral nu hij tandje krijgt is het heerlijk om ten alle tijde doekjes bij me te hebben, zodat hij ook nog een beetje toonbaar is. En met zo'n leuke dottie kom ik ook nog goed voor de dag!! Duimen maar....
    Bregje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ohw die is leuk !! Ik doe mee hoor :-) Ik zal hem gewoon voor de billendoekjes gebruiken, staat veel leuker als zo'n grote lelijke plastik doos. En de rode met witte stippen is wel mijn favoriet !!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. In zo een Dottie zou ik ook de vochtige doekjes stoppen. Ik denk dat iedereen wel die hatelijke half verdroogde doekjes kent waar je dan geen enkel snoetje meer proper mee krijgt... De leukste vind ik die rode met witte stippen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Waarvoor zou ik zo'n superhandige en ook nog supervrolijke Dottie nu kunnen gebruiken? Ik werk op een babygroep in de kinderopvang en daar gaan de snoetenpoetsers er hard doorheen. Zo'n pakje snoetenpoetsers staan natuurlijk veel leuker in een rood met witte stippen Dottie!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ik wil graag ne rode winnen, heel handig ding!!!groetkes, tiene

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Volgens mij kan zo'n "Dottie" wel voor vanalles gebruikt worden, voor de elastiekjes en haarspeldjes van onze meisjes bijvoorbeeld, die slingeren hier werkelijk overal in huis rond. Een Dottie beneden om alle rondslingerende haarspulletjes in te bewaren, een kleine kam erin en ik hoef niet meer naar de badkamer boven te rennen, hij kan in mijn tas en ik kan tussendoor eens de strusselkopkes van mijn meisjes fatsoeneren. Weet je wat... als ik m niet win, kan ik m zelf ns proberen te maken... Ik heb geen voorkeur, vind ze allebei wel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een geweldig idee weer van je! Die doosjes drogen steeds uit en dit ziet er ook veel leuker uit! Daar zal onze dame de show mee gaan stelen in de zomer! En roze met witte stippen past natuurlijk helemaal bij onze dame!

    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Deze give away is niet alleen leuk, maar ook zo handig!!! Met drie kids heb ik altijd wel zo'n half opgedroogd pakje snoetenpoetsers in een tas zitten.
    Geen voorkeur voor een kleur en gewoon wel een link naar jouw blog geplaatst. Is wel zo leuk, toch?

    Groetjes,
    Shaula

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo miss Bee,

    Nou dat is wel heel handig zo'n Dottie...
    Ik zou hem gebruiken voor mijn zakdoekjes, ziet er fleuriger uit en blijft ook mooi schoon!! Soms zien die pakjes er toch uit...
    En natuurlijk dan een wit met roze stippen!!!
    Ben benieuwd wie er gaat winnen.....

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Woepie!!!! Al zoveel reacties! Wat leuk zeg! Dankjewel allemaal!

    liefs Miss Bee

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ze zijn leuk!! En ik wil dan ook zeker meedoen :-) Mocht ik een rode winnen (mijn voorkeur): die past precies bij het jurkje dat ik ga maken voor mijn jongste dame voor de bruiloft van mijn broer. Ik kan er dan de snoetepoetsers in meenemen (zodat die jurk niet te vies gaat worden ;-) En na de bruiloft? Dan is hij superleuk om de stiften en potloden van de dames in te bewaren. Komt wel goed dus als hij hier terecht komt, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat grappig zo'n dottie.
    Ga m'n tranen er mee drogen als iets me te emotioneel wordt, of ik gebruik het samen met een plastic zakje om hondenpoep (van Laika) op te ruimen, of ik geef iemand een zakdoekje die loopt te snotteren, of ik gebruik hem zelf als ik nies, of ik leg de dottie even op tafel zodat ik heel trots mijn dottie kan laten zien aan iedereen, of ach er zijn veel momenten dat ik de dottie kan gebruiken. Daarom wil ik graag mee dingen naar de rood met witte stippen dottie.
    En ik ga je volgen. Je hebt een spontane blog.
    Groetjes Marga

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hey Bianca,

    Had deze site nog nooit gezien, wat maak je geweldig leuke dingen zeg.
    Enne.........ik heb hier toevallig gisteren een aantal uitgedroogde halve pakjes snoeten- en billenpoetsers weggegooid(vd vakantie vorige week), dus zo'n dottie zou ook hier geweldig van pas komen hoor. En aangezien Jayson denk ik niet zo van roze houd, wil ik graag meedoen voor rood met witte stippen.
    Heerlijk voor de komende uitstapjes (pretpark, strand, vakanties etc etc).
    Nou meid zou zeggen ga zo door, ik heb de site inmiddels bij mijn favorieten staan hoor. Leuk.

    Fijne dag nog.

    groetjes Babiche

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Óp vakantie naar het zonnige zuiden, ook hebben ze ze daar zee en strand-zand. Hou mijn doekjes nat en schoon, met de Dottie heel gewoon!
    Ja ook ik wil graag meedoen, voor rood met witte stippen.
    Groetjes Hanneke

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een leuke gezellige blog heb jij, wordt er helemaal vrolijk van. Maar goed ik zou heel graag de rood met witte stippen dottie willen winnen. Wat ik er mee zou gaan doen? Pronken, overal. Vind het een super leuk ding en daar moet je gewoon mee pronken, en af en toe gebruiken natuurlijk.

    gr Alette

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi,

    Wat handig en mooi vooral de rode stippen Dottie,
    krijg er een blij gevoel van en staat toch een stuk beter in mijn tas dan die zwitsalpakjes, vooral met de zomer in aantocht en de ijsjes die de mannen gaan snoepen.

    Ben je meteen gaan volgen.

    groeten Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hallo,
    wat een mooi etui!
    Ik denk dat dit een mooi kadoo zou kunnen zijn voor mijn dochtertje. Ze zou er zelf wel 1000 dingen mee verzinnen voor haar of haar poppen. Ze vindt beide kleuren zeker mooi, ik in ieder geval wel.
    Tof.

    groeten,
    Ann

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hoi talentvolle Dottie-maakster
    Ik had al gereageerd, een poosje terug, maar zie 'm nergens meer terug!! :(
    Ook ik ben enthousiast over jouw dottie's
    Heb deze niet meer nodig voor snoeten en billen , maar wel voor mijn neus(je) en die van mijn, toch wel al grote, kiddo's!! De billen en snoeten doen ze al zelf, maar een zakdoekje uit moeders tas is altijd welkom!! Ik zie dottie dan ook al als "zit-standaard-in-de-tas" artikel.
    Hierbij solliciteer ik dus naar een dottie van Miss Bee.....en de kleur!!, nou ik vind ze allemaal even dottig!!

    liefs van een fan
    Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  24. de rode zou zeker en vast meegaan naar het strand om de horloges en gsm's zandvrij te bewaren ! Of om juwelen in te bewaren als we een avondje de sauna in trekken. Maar de kans is groot dat dochter Emma er eerst mee weg is :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Mijn kleine Dora wordt echt een mevrouwtje met noten op haar zang. Zo commandeert ze mama dat haar "noet" moet "pjope" gemaakt worden, maar als ik met de doekjes aankom schudt ze héél hard haar hoofd.
    Wedden dat ze dat met doekjes met een dottie errond niet meer zal doen?

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Jeeeemig, die heb ik dus totaal gemist he! Wat stom, maar gelukkig nog op tijd erbij :-)
    Ow, ik zou graag een Dottie willen winnen, wat leuk!
    Ik ga ook nog even snel een link zetten onder de GiveAway link op mijn blog. ;-)
    En nou duimen draaien... ohnee, ik moet aan de slag met een tas.... ;-)

    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. WOW daar kan ik mooi "grote jongens snottebellentoet en ijsplakhandjes" en "kleine meisjes fruitpruttoet" schoonmaakdoekjes in bewaren!Hahaha ROZE!!!

    XXX Veroniek

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik doe mee, wanneer we geen dochter krijgen geef ik hem aan een vriendinnetje van me!

    Liefs Mo!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Oooh, kan ik nog meedoen. Echt op de valreep. Ik ben helemaal weg van de rode! Moet drie smeerpoetskinderen zijn snoetepoetsers geen overbodige luxe. Hij zou zo mooi passen bij en in mijn nieuwe mooie tas (groen met witte stippen).

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Dank je wel!!!
    Je kan het wel gaan verkopen...zo mooi en netjes ziet het eruit!
    Ik heb echt een 'rood met witte stippen-tic' dus vind ik het ook wel leuk om mee te doen.
    Veel succes!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ow ik ga hem gebruiken voor de luierdoekjes in mijn tas (die drogen zo snel uit)..

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Het is de allereerste keer dat ik iets hoor over 'dotties', maar ze zijn superleuk! Ik heb al heel wat spulletjes vol rood met witte stippen, dus ik ga resoluut voor deze! Hopelijk win ik :-) Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen