donderdag 22 april 2010

Dottie

Onlangs heeft mijn schoonvader voor mij de Knippie gekocht. Dat vond ik zo lief!
Kleding maken voor de Prinsesjes vind ik leuk, maar het gaat mij toch vaak om de accessoires. Zo stond er in de Knippie 'n hoesje voor 'n pakje snoetenpoetsers. Dat vond ik toch wel erg handig want op 'n gegeven moment plakt die sluiting niet meer van het pakje en dan drogen de doekjes uit.
Het hoesje was van stof uit een stuk gemaakt met 'n rits. Leuk, maar ik wilde het toch wat anders en daardoor gaf ik er mijn eigen draai aan. Dus voila! Een toile ciree hoesje met rits en natuurlijk : rood met witte stippen! En als detail versierde ik de sluiting van de rits met 'n lintje met m'n naam erop.

Hier is Dottie!

9 opmerkingen:

 1. Dankje Vero.
  Het is niet uit de Knippie van deze week, maar die van febr/maart.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ik doe het je niet na, ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Gekakel: Bedankt voor je reactie! Als ik het kan, kan jij het ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk en handig, ziet er gezelliger uit dan de plastic verpakking.
  En wat een schat van een schoonvader heb je.
  Ga je volgen.
  Zou het leuk vinden als je ook eens een kijkje op mijn blog komt nemen.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Bianca

  Echt een leuke site zeg! Wat bij jij handig!
  Enne Anna en ik zouden heel graag in aanmerking komen om er eentje te winnen. Anna wil dan graag dat haar billenpoetsdoekjes daar in vervoerd worden. En dan nog wel de rood met witte stippen dat past het best bij haar rood met witte stippen rompertje zegt ze :)

  Echt leuk hoor!! Ga zo door ..

  Groetjes Else

  PS: misschien ideetje heb het parasolletje van Anna haar kinderwagen opgesweetstuffed door er een lint langs de rand op te maken, om en om rood wit geruit en rood met witte stippen, maakt het direct een stuk vrolijker (de parasol was zwart)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. owh...ik heb geen billen en snoetenpoetsdoekjes meer nodig....maar toch wil ik er eentje missen.....als etui...voor mijn klein groot prinsesje die na de zomer naar de middelbare gaat!!!!!

  xx Syl (een stille site bewonderaarster)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hey bianca,

  wat een leuke site zeg! altijd al geweten dat je zo verschrikkelijk handig was ;-)
  Ook bij ons gaan de snoetepoetsers als warme broodjes over de toonbank en ik weet als geen andere dat die dingen binnen de korste keren uitgedroogd zijn. Daarnaast lijkt het soms wel of mijn 2 badraven er een sport van maken wie er als eerste de strip van de verpakking heeft afgetrokken. Daarnaast heb ik al een paar van die bakken versleten waar je ze in kan doen, maar dat zijn ook ondingen. Ze breken af als Xander hem wil gebruiken als vormen stoof en als fotocamera doet hij ook geen dienst. Hij is te groot voor in je tas en flexibel is hij ook al niet. De Dottie is een leuk alternatief dus we komen graag in aanmerking voor een rood/witte Dottie.

  Succes Bianca met je Site het ziet er erg leuk uit.

  Groetjes Roliene

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is super geworden! Ik heb geen prinsesjes, maar prinsjes en ben ook een knutselblog begonnen! Zusjeb.blogspot.com, groetjes eva-marie

  BeantwoordenVerwijderen