woensdag 5 mei 2010

... ga naar grootmoeder koekjes brengen...

Vandaag heb ik met mijn prinsesjes deze heerlijke cupcakes gemaakt. Omdat het maar weer eens 'n ingeving van me was en ondertussen ook nog eens met 1001 andere dingen bezig was, had ik gekozen voor 'n kant- en klaar pakketje. Maar ik had geen zin in saaie cupcakes, dus ik voegde er 2 el Nesquik bij en 2 el suiker en daarbij nog wat chocoladekorreltjes. En ze waren lekker! Normaal gesproken eten de meisjes hun cakes nooit op, maar ze zaten te smullen joh! En als je dan uit 'n 3 jarig en 'n 2 jarig mondje hoort zeggen: Mmm...lekker! Mama, dat heb je goed gedaan! Dan glunder je toch van oor tot oor!

Ze mochten vanavond de cupcakes meenemen naar mijn ouders, want daar blijven ze 'n paar nachtjes logeren. Zodat ik morgen met mijn lief en vrienden een heerlijk dagje in Maastricht kunnen gaan doorbrengen. Ohh...daar kijk ik al weken naar uit! Lekker slenteren, terrasjes pikken, eten, leuke prullaria winkeltjes bekijken en ...en...en... naar de Sprookjeskamer! Een walhalla aan stipjes!

5 opmerkingen:

 1. Ow sorry, ik zit gewoon op mijn toetsenbord te kwijlen hier hahaha!
  Wat zien ze er lekker uit! Mjammie!

  Veel plezier in Maastrigggggg!
  Geniet ervan! Doe ze de groeten daar :-) hihihi...

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa leuk, de sprookjeskamer! Zou daar ook wel eens een kijkje willen nemen... woon in Groningen, dus het is nogal een reis :(
  Intussen volg ik ze via hyves, ook leuk!
  Veel plezier in Maastricht en leuke tip, die muffins, ga ik ook es proberen!
  Groetjes Soraya

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel dames! Ik heb het zo naar mijn zin gehad! Als tip heb ik nog 'n heerlijk restaurantje: Pieke Potloed!

  BeantwoordenVerwijderen